Du är här

Sista helgen innan 3:e behandlingen

Hej ni fina
 ja vad ska man säga om helgen?!
 Den började ju inte alls bra, men på kvällen bestämde vi att när W somnat så skulle resten av familjen ta sig hem.
Och det var otroligt skönt, natten blev som en storm, ingen var stilla alla var i vår säng och barnen trillade ner från sängen om varannat.
Så när grabbarna slog upp ögonen 5:30 så var denna mamman allt annat än pigg.
Detta är inget ovanligt för en familj som vi med 4:a små, dock när man har en man som är sjuk och just genomgår en cellgiftbehandling och behöver sin sömn så till sist är tålamodet slut.
Även om jag vill orka för alla så till sist orkar man bara inte! Och barnen kan testa sina föräldrar, och våra på olika sätt. En Tweenie, en 6 åring och två grabbar på 3 år!
Så igår eftermiddag bestämde jag att vi åker och ser på bio för att bryta i vardagen. Så det blev filmen Flygplan och McDonalds efteråt. Grabbarna såg dock bara halva sen var popcornen slut och ingen Blixten och Bärgaren och då började de springa och störa.

Så de fick snällt gå ut. Barnen var nöjda sen när vi kom hem och det kändes skönt.
 De fick ha mys med sina föräldrar, vi försöket att pricka in det när T mår ok. Så att det är ca var 3:e vecka. Nu sitter jag i soffan och myser efter frukosten, barnen sov riktigt bra i natt och jag och T somnade innan kl 22 i går. Detta innebär att jag känner mig riktigt pigg idag.

I dag är det aktiviteter för tjejerna och emellan varven ska vi mysa massor med varandra. I morgon börjar en ny jobbig vecka med att T åker in igen och är borta hela veckan. Fortfarande inget svar på röntgen, hoppas att vi får det i morgon när han läggs in ❤