Du är här

Birgitta bok om Bertil - sista delen

Hej alla cancerkompisar! Du har fått ta del av valda delar av Bitgittas bok som hon sktivit till minne av sin man Bertil. Skulle du vilja läsa vidare kan hon låta trycka upp några ex hos tryckeriet. Kontakta i så fall henne direkt via mejl; gittan_lind [at] hotmail.com

Del 5

Vi satt båda hos Bertil, jag spelade en Bob Dylan låt den som vi ofta lyssnade på, Bertil blev väldigt lugn när han hörde Bob Dylan ( jag tror han uppfattade musiken)  detta var strax före klockan 6 på morgonen, jag satt och höll honom i handen och nattsköterskan höll andra handen , han var nu djupt inne i sig själv, 6.05 tog han ett långt andetag, sen var det över.

Bertil hade gått över på andra sidan. Bob Dylans låt " "The Times They Are A Changing" den låten spelades just i det ögonblicket , det var nattsköterskan som hade märkt vilken låt som spelades, jag är väldigt glad att hon uppmärkt sammade detta, för själv var jag inte så medvetande om vad som hände i det ögonblicket.

Denna låt spelade vi när vi den 15 juli spridde Bertils aska ute vid Klagshamn, det var hans önskan att bli sprid ute till havs.

SLUT!

För oss på Cancerkompisar är det viktigt att man som anhörig får berätta om sina upplevelser. Vi vet av erfarenhet att man hjälper både sig och andra.

Kramar till er alla.

Inga-Lill

Ambassadör Cancerkompisar