Du är här

Förbjudna tankar!?

Det som var svårast för mig under den tiden hon var sjuk var alla de ”dubbla” och känslor och tankar jag hade.

Tankar och känslor som vällde upp och som jag inte kunde stoppa. Mitt inre kändes som en berg och dalbana och jag skämdes över mina egna tankar. Men det vra så svårt, jag ställdes inför ständiga utmaningar, det var så många nya situationer att ta hand om. Som att behöva berätta för barnen att deras mamma inte skulle överleva.

Innan jag kom i kontakt i med Cancerkompisar hade jag ingen som riktigt förstod hur min vardag såg ut, leva dygnet runt med någon som verkligen såg sjuk ut och hadr ständiga smärtor. Maktösheten! Jag hade eller ingen som jag vågade dela mina känslor öppet och ärligt med. Ibland skrek jag bara rakt ut när jag var helt säker på att ingen skulle kunna höra mig. Vem var jag att gnälla, jag var inte ens sjuk.

Nu så här efteråt vet jag att det helt naturligt att ha sådana här ”förbjudna” tankar och känslor och att jag inte är någon sämre människa för det.

Men så genom ett tips från en vän kom jag i kontakt med Cancerkompisar. Från den dagen kände jag mig ... jag var inte längre ensam, det fanns fler som jag.

TACK FÖR ATT NI FINNS! Tack min kära cancerkompis för att vi har varandra. Vi har aldrig träffats då vi bor långt ifrån varandra men aldrig mer än ett meddelande eller samtal bort.

Kram till er alla som kämpar, Pelle

Vi vet hur tufft livet blir när någon du älskar är svårt sjuk. Rädslan, maktlösheten och frustrationen. Du ska inte behöva vara ensam om det här. Cancerkompisar hjälper dig att hitta en cancerkompis – någon som upplever eller har upplevt samma sak som du gör nu. På vårt online-forum delar vi tankar med varandra. Ger varandra stöd, råd och tips.

Gå med i Cancerkompisar du också.

Klicka på det röda hjärtat längst upp till höger på sidan Cancerkompisar.se