Du är här

Vår älskade dotter Emma Diamond

Hej mina vänner,

Om jag fick önska och drömma helt fritt, skulle  mitt liv tillsammans med min kära man och bästa vän i livet Magnus vara vår tid tillsammans nu, så är det för många av våra vänner med vuxna, utflugna barn. 

Vi är båda runt 50 och mycket trygga med varandra med en stor kärlek mellan oss och med en ung vuxen, trygg dotter med eget fint och bra liv i Malmö med sin käresta och många goda vänner. 

Befinner oss just nu fredag den 9 mars på Mauritius tillsammans med fyra goda vänner där vi har det lugnt och skönt med sol, bad och mysiga strandpromenader.  

Jag skulle kunna säga att livet är på topp och att allt är harmoniskt om det inte vore för de där tankarna som när som helst och faktiskt hur som helst tränger sig på som en objuden gäst och skapar stor oreda och frågor som aldrig kan besvaras.

Så här kan det te sig: 

Har precis kommit hem från jobbet och äter middag med Magnus och vår lille katt som heter Skatt och det känns skönt och mysigt att vara hemma, börjar en viss oro infinna sig i kroppen...

Sakta men säkert infinner sig den där tomma känslan.... Den ”aldrighet” som nu råder och som alltid kommer att vara så. Vår älskade dotter Emma Diamond finns inte längre med oss i detta jordeliv.

22 år drabbades Emma av livmoderhalscancer sent på hösten 2014. Opererades i mars 2015, därefter behandlig med strålning och cytostatika under senvåren och försommaren och förklarades ”cancerfri” under sommaren. 

En sådan lättnad för vår älskade Emma, Victor och oss båda - Yes! Cancern är borta! Emma och Victor kom hem till oss i Enköping ett par veckor på sommaren då vi var på bröllop, gjorde mysiga utflykter med mormor, farmor, KG, syskon och syskonbarn. Emma och Victor träffade sina fina kompisar, livet var gott och framtiden låg där både ljus och fin. Vi var så trygga, tacksamma och lyckliga för att livet vände i medvind till Emmas och vår favör.

Hoppas ni har en fin dag där ute och iallafall en ok och hanterbar dag 

Vi ses imorgon, om ni vill.

Styrka och kramar till er alla fina!