Du är här

Speciella dagar

På nationaldagen skulle min man fyllt 73 år.  Tänk för två år sen firade jag honom och nu fick jag gå till graven med en bukett blommor.  Jag trodde dagen skulle vara helt ok med lite minnen och funderingar,  men jag var inte beredd på den sentimalitet jag kände.  För ett år sen grät jag hela dagen,  nu blev det bara några tårar och inte den bottenlösa sorgen.  

Nu är det några dagar till framöver att komma över,  först min födelsedag och två dagar senare vår bröllopsdag. Jag är beredd på att det kan bli lite sorgligt, och jag försöker att inte lura mig själv,  men jag tror att det kommer gå bra.  

Förra året på min födelsedag firade jag med mina flickor på Kosta spa och vi hade skönt och trevligt,  så bra att vi gör om det igen på på ett annat ställe.  

Jag har slipat mina trädgårdsmöbler och olja dem till att de ser ut som nya, med inspiration och delad kunskap från en god vän.  Många saker har jag gjort för det varit tvunget och slentrian,  men detta gör jag för jag verkligen tycker det är roligt och för mig själv.  

Nu ska jag ge mig ut i trädgården och klippa vindruvsrankor som vuxit sig för långa. På eftermiddagen får jag träffa mitt gulliga barnbarn,  vi ska gå på utställning på Lunds bibliotek och fika någonstans.