Du är här

Det gör ont att vakna!

Gårdagen gick både upp pch ner för oss alla. Kuratorn som skulle höra av sig kändes totalt ointresserad av att hjälpa. När jag fick frågan "Har du ingen hemma du kan prata med?" Tappade hon mIg. Jag har Mr E och han är ett fantastiskt stöd. Men för att avlasta honom föreslog sköterskan som var med och lämnade beskedet att jag skulle träffa en kurator. Jo, jag tackar ja....

Jag rensade en del bland mammas kläder och papper igår. Det gick väl ändå okej. Kände att vissa grejer var vara att slänga, vissa gick bara inte. 

Jag pratade med mamma om en tatuering som skulle symbolisera vår resa genom det här så det behöver jag titta närmare på. Begravningsbyrån hade stängt igår, så dit måste jag ringa idag. Får vi se vad det blir för karusell då mamma inte lämnade några pengar efter sig måste man tydligen skicka papper till kommunen. Vi får väl se. lilla E hade svårt att somna igår, många frågor och oro i kroppen på den lilla. "Mormor skulle ju gå med mig till min första dag i skolan."  "Mormor fick aldrig se mig spela riktig match" det är klart att jag inte tycker att hon måste gråta för att visa att hon är ledsen  men det var skönt att hon pratade om det  för hennes reaktion igår morse var att stänga in sig. Prinsen upprepar gång på gång "mormor är död" " kan vi inte köpa en ny mormor på Coop? Vår mormor brukar ju vara där" 

Det gör så fruktansvärt ont i hela mig,  jag slog upp ögonen då kom dagens första tår och smärtan i magen var där direkt. Älskade mamma vad jag saknar dig!