Du är här

Döden

Nu när läget är som det är, när vi vet att döden snart kommer till oss Så kretsar ganska mycket av mina tankar på döden och vad som händer efter man har dött.
Min stöttepelare i allt det här är att jag kommer få se min bror igen. Att det här inte är allt.
Jag måste helt enkelt träffa honom igen. Det kan liksom inte bara ta slut.
Pratade med pappa tidigare idag och då hade lillebror precis haft en lång kramp igen. Natten hade dock varit lugn.
Kramperna har ändrat karaktär och idag satt inte krampen bara i huvudet och ner på hela höger sida utan även kramp i bröstet, samt förlorade han talförmågan en liten stund.
Men fattar ni vilken jävla tortyr han får gå igenom varenda eviga gång det kommer en kramp. Och dessvärre vet vi ju att det bara kommer bli värre....
Kramperna beror på tumörerna i hjärnan. Eftersom dom blir större och tar mer plats i huvudet så är det så här det blir... Dock vet ingen vad som sätter igång dom eftersom han numera bara sover och knappt inte tittar på tv eller håller på med datan, som det i början kunde göra att en kramp kom.
Min sömn är nästintill obefintlig just nu, halvsover om jag sover och så fort jag vaknar till så måste jag kolla om någon av mina föräldrar har smsat eller ringt.

Och idag fyller vår älskade stora tjej hela 2 år. Jag ska försöka hålla mig samman och göra mitt bästa idag. Så får jag bryta ihop ikväll när barnen sover istället.

Kärlek//R