Du är här

Helgen

Så går den här helgen mot ett slut. Det har gått i en himla fart sen fredags kväll så det ska bli skönt med vardag igen ;)

I lördags hade vi kalas för våran äldsta tjej som fyller 2 år på tisdag. Tyvärr blev vi inte lika många som det var tänkt från början så vi hade kalaset hemma hos oss. Men det gick så bra det med!

Det var endast min mamma som kom från min sida, min lillebror orkade inte komma så pappa stannade hemma med honom. Skönt att även min fina vän Sanna kom också <3 (tusen tack!)

Idag har vi varit hemma hos mina föräldrar istället, tog med mat och tårta som blev över från igår som det var tänkt att vi skulle äta. Men istället överraskade våran faster med att dyka upp med en lasagne.

Ingen visste att hon skulle dyka upp så bi blev glatt överraskade hela bunten. Det tyckte min bror var kul.

Han var trött idag, men ändå piggare än dom sista gångerna jag har sett honom. Vi kollade lite på Bombay Dreams,och gick en kort promenad. Men mest låg vi inne hos honom så han kunde ha min yngsta dotter hos sig bredvid honom. Det tycker han är så kul :)

Med mig är det också bra. Tyvärr. För det känns som att varje gång man mår lite bättre och faktiskt mår riktigt hyfsat så kommer det ett bakslag och man ligger nerbruten igen. Jag hoppas verkligen att det inte kommer hända någonting riktigt än. Just nu hoppas jag bara att han ska leva tills min dotter fyller år på tisdag.

Och nästa delmål är Att han ska överleva mammas 60-årsdag nästa vecka. Det vore fruktansvärt om han gick bort någon, eller mellan, dom dagarna. Det får bara inte ske....

Jag fyller 30 i oktober... Och då tror jag tyvärr inte att han kan vara med att fira den dagen. I kroppslig form iallafall......

Kärlek//R