Du är här

Inte bara dåligt

Trots att bloggen är ganska dyster o bitter så är inte bara dagarna fulla av tråkigheter och depp. Jag har faktiskt ganska bra dagar också. Men det är när jag mår som sämst som jag skriver, för att få ut allt som inte går att sägas med ord.

I verkligheten är jag inte den pratsamma o centrumsökande personen direkt ;)

Men idag har iallafall varit en ganska bra dag, trots dålig sömn.

Efter vi hade ätit frukost så tog jag med mig ungar tilll mamma o pappa där vi hade en heldag innan dom ska åka utomlands en vecka.

Det är alltid jobbigt att åka dit, man inser på nytt på något sätt att lillebror inte kommer tillbaka. När man ser hans rum med hans saker, men att han inte är där. Eller när man går till bordet i vardagsrummet där det är fullt med kort från vänner o släktingar, där dom skriver att dom tänker på oss M.m. O fina kort på lillebror som mamma o pappa ställt dit. Idag läste jag också alla bidrag som kommit in till barncancerfonden i lillebrors namn. Det var en hel del, men jag tror att det kommer komma fler bidrag.

Jag förstår fortfarande inte att han är borta, på nåt sjukt sätt tror jag att han bara är borta på en semester och att han kommer komma hem igen. När ska jag fatta att det inte kommer bli så?!

Det syntes på mamma att det var en dålig dag. Hon sa inget förrän vi skulle åka, då gick det inte att hålla inne tårarna längre. Dock så syntes det på henne under hela dagen. Dom behöver en veckas semester, ta en paus o byta miljö. Jag kommer sakna dom massor, men dom måste nog komma hemifrån lite.

Ikväll har jag o en gammal vän käkat ute o planerat inför vår kommande fest som ska äga rum i höst. Skönt att få planera o se fram emot något riktigt kul för en gångs skull!

Nä, nu går ögona i kors, dags att somna framför tvn :)

Kärlek//R