Du är här

Påsken

Igår var en värdelös dag, från det att jag gick upp tills jag somnade. Både jag o min sambo var på dåligt morgonhumör vilket bidrog till att vi var sura o griniga precis hela tiden. Vi skulle åkt till svärmor o firat påsk, men jag blev så arg så jag sa till sambon att dra själv med barnen.

Gjort o sagt så gjorde han det, men han vände för o extra kolla o lyckades övertala mig. Så när jag väl gjort i ordning mig o barnen satt i bilen igen, så fungerar inte bilen! Då är det rattlåset som har gått sönder...! Det var ju bara att plocka ut barnen o allt igen o masa in oss.

Tur då att svärmors man är bilmekaniker o kom med en bil till oss o så ska han fixa våran bil nu under veckan.

Så vi fick till slut vårat påskfirande med god mat o gott sällskap.

Men självklart har det varit mycket tankar om lillebror nu under påsk. Han älskade högtider o gjorde alltid hemmet fint med det som hör till. Han skulle ha fixat påskriset o ställt fram kycklingar. Han skulle ha koll på varför vi firar påsk, vilket jag inte har en aning om.

Idag ska vi träffa mina föräldrar ute vid deras villavagn. Dom har haft ett par tuffa dagar nu under påsk o speciellt när dom är ute i villavagnen där det finns massor som påminner om lillebror.

Jag kan fortfarande inte förstå att han inte kommer tillbaka.....