Du är här

Soliga dagar

Vilket underbart väder det vart idag! Och igår med för den delen.

Idag drog hela familjen till skara där det var stadsfest. Kul att komma hemifrån och en aning välbehövligt att byta miljö ;)

Väl där träffade jag på två gamla vänner. O vad jag hade saknat dom kom jag på när jag väl hade träffat dom. Det kändes precis som det gjorde sist jag såg dom för alldeles för längesen.

Så hoppas vi kan träffas snart igen Erica o Anna!

Snart kommer mamma o pappa hem också. Ska bli gött att få träffa dom för nu saknar vi dom en hel del!

Vad gäller min diet så har det faktiskt gått över förväntan. Men idag åt jag faktiskt. Hela två gånger. Först i skara då det fanns pulled pork (älskart) o sen 2-3 små köttbitar när sambon grillade nu ikväll.

Men det gör inte så mycket för min del. Känner redan nu att jag är piggare o har mer energi.

Ikväll ska jag försöka fixa o dona lite inför barnkläderna jag ska sälja på en loppis om någon vecka. Har massor som det ska sättas priser på M.m.

Idag har Stora dottern pratat en del om lillebror o pekat på himlen där han åker tåg. Känns skönt att hon kommer ihåg honom men visst känns det i hjärtat.

Men har dom senaste dagarna gått mycket i skogen med hunden o med risk för att låta som en riktigt skogsmulle alt. Pensionär så är det otroligt rogivande att gå där o höra fåglarna o skita i alla måsten hit o dit. Fast jag cyklar iof, livrädd att stöta på en galen orm!

Hoppas ni mår bra.

Kärlek//R