Du är här

Ännu en högtid

Så är det midsommar afton. Och ännu en högtid du inte är med. Även om vi på senare år inte firat denna ihop så har man minnen från barndomen som poppar upp. Nu är det min tur att ge min dotter samma som du gett mig. Att du är borta är hemskt, men tänker föra dig vidare på det sättet att vi gör som vi alltid gjort. Firar med min bror ikväll, så du vet att vi är ihop alla barnen.

Pappa bryter er senaste tradition och är hemma, plus att min moster känner inte att det är samma när en ny person skall vara med.

Skall sätta mig ner och prata med min pappa, har inte gjort det ordentligt sen mamma gått bort. Finns en del man vill reda ut. Innan det går för långt.

Jag vet att du sitter där uppe och tittar på oss, du har säkert gjort nån god jordgubbspaj, du älskade paj. Och bjudit dom du känner där uppe till dig.

Fick en bok av pappa som dina arbetskamrater skrivit i som ett minne. Bara posetiva saker, och mycket att din stol på jobbet för alltid står tom. Plus att dom saknar din energi och glada personlighet. Dom är inte ensamma...älskade mamma. Vad jag önskar varje dag att våra sagor som du och jag älskade kunde bli verklighet och man fick önska allt ogjort. Men det förblir alltid sagor, tills den dagen vi möts på andra sidan igen. Då kan vi leva ut våra sagor och fantasier tror jag.

Glad midsommar mamma, älskar dig så!