Du är här

Blir inte så mycket

Var förbi mammas grav idag igen. Det såg så trevligt ut, inte kallt och trist som resten av världen är just nu i denna årstiden. Hon har det så fint och det är lugnt och skönt där.

Blir inte så mycket skrivit i denna bloggen numera. Man vet inte vad man vill få ut mer. Livet är ju totalt förändrat nu när mamma inte är här mer. Det är väl det som gör en så rädd för allt nytt. Känns som livet aldrig kommer bli bra igen, men det blir det väl men inte helt ut kanske. Hade velat haft min mamma här nu, man kan fråga många om olika saker men mamma är alltid mamma med dom bästa svaren som man alltid lyssnar på. Det är skrämmande att man inte har henne mer.

Denna helgen när jag åkte ner till Ullared så slog det mig, att det var ungefär nu som mamma fick reda på att hon hade en tumör i magen. Men dom visste inte om den var god eller ond. Sen en lång väntan. Mamma var på julmarknad med sina systrar och sen satte hon sig på akuten för att få en ordentlig genomsökning.

Det är mycket sånt som kommer nu, att förra året vid denna tiden hände detta och detta..det är jobbigt att det blir så. Men dom säger ju att första året är tufft just på grund av att man tänker så.

Saknar dig otroligt mamma, livet är läskigt när du inte är här!