Du är här

Det är inte sant

Det är som om nån, vet inte vem, verkligen inte vill att mamma ska komma hem. Nu har hon drabbats av lunginflammation. Det är inte så konstigt, hon ligger ju mest ner och har mycket slem i lungorna som inte riktigt kommer upp när hon hostar eftersom hon ligger ner mycket. Förstår henne med att hon gör det för sjukhus är inte en rolig miljö och sitta upp och glo på. Men hon måste försöka. 


Hon vill bara hem, och om hon orkar så kommer hon att få det med imorgon. Läkarna säger att hon kan få samma vård mot lunginflammationen hemma som hon får på sjukhuset. Och då hoppas jag att hon är mer motiverad att sitta upp mer än på sjukhuset. Hon kommer ha en fåtölj som hon kan sitta mer i utöver sin rullstol. Men det har varit lite lojt på Högsbo att få mamma och sitta upp mer och vara uppe. Samtidigt vill dom väl inte vara för påstridiga och tvinga mamma när hon inte vill. Att hon inte orkar är nog mycket för att hon är trött på sjukhus miljön. Jag hoppas att hon är mer villig när hon har kommit hem. 

Funderar på att vara med när dom ska till onkologen nästa vecka. Jag vill också veta vad läkarna säger. Vet inte vad mamma och pappa säger om det men jag vill inte att pappa ska ta all information heller och behöva berätta för min släkt hela tiden. Pappa får ju aldrig bara vara, men det är ju så när mamma inte vill prata i telefon med någon. Vill lasta av pappa all tung vikt av denna sjukdom han har på sina axlar. Får prata med dom när mamma kommit hem om detta. Ingen som kan hindra mig direkt heller. Jag är barn och lika mycket anhörig jag som pappa. och jag kanske får fram frågor som pappa och mamma inte frågar..kanske inte det roligaste läkar besöket men jag vill ändå.