Du är här

En sån dag

Idag är en sån dag då jag tänker på min mamma, och jag bara gråter. Även om klockan inte är mycket så känns det jobbigt. har ju knappt vaknat och redan är tårarna igång i ögonen.

Jag saknar henne så förbannat. Det gör så ont. Så ont att aldrig mer få höra hennes röst, aldrig mer få se henne, aldrig mer få höra hennes skratt. Varför skulle just min mamma gå bort redan. Jag vill inte va med på det här livet, men jag måste. Och på måndag är det dags för begravning.

Jag ser inte fram emot det på nåt sätt alls. Men skulle ångra mig så om jag inte var med. Det är ändå min mamma som vi ska ta avsked av. Även om jag och min familj redan gjort det så får man göra det minst 2 gånger till. Vid begravningen och urnsättningen. Urnsättningen är inte ett avsked så utan mer ett sätt och ge mamma en plats för sin vila, eller för hennes stoft för hennes själ är nån annanstans det vet jag. 

jag kommer aldrig glömma när vi fick beskedet att mamma hade elaka tumörer i kroppen och hur jag grät och blev rädd för mamma skulle gå bort. Men mamma sa lilla gumman, vi ska ge det här en match. Och hon försökte i alla fall, men den vann. Och det gör så ont i mig. Mamma var en fighter, jag tror jag hade inte klarat samma som henne. Men det vet man väl först om man själv skulle drabbas av nåt sånt. Vilket jag aldrig hoppas. 

Det är så tomt, otroligt tomt. Saknas det livliga i familjen, det blir aldrig desamma. 

Gud vad tårarna rinner..är ju ingen idé och sminka sig känns det som. Måste hitta kläder med tills på måndag, men jag känner inte för det heller. Men har fått lära mig av mamma och se välvårdad ut, och det ska jag försöka göra. 

Pappa hade fått massa gåvobrev igår från Världsnaturfonden. och det är väl en posetiv sak med detta, att det går till djuren som behöver hjälp. Men jag hade hellre haft min mamma här, det är min största önskan om jag hade hittat en magisk lampa och fått tre önskningar. 

1. Att få tillbaka mamma

2. Att min familj och jag för alltid skulle få vara friska utan nån sjukdom som tar våra liv utan bara av ålderdom. 

3. Pengar