Du är här

Gå vidare med traditioner

Idag är det min lillebrors födelsedag. Min mamma hade älskat och samlat vår lilla familj och bjudit på middag. Det hade nog blivit grillat och sen avslutat med nån av hennes alla goa pajer. Eller enkelt köpt en King glasstårta för det älskade hon. Mamma var noga med att vi barn skulle bli firade även nu när vi är utflugna och vuxna.

På ett sätt är jag glad att hon inte är med, hon hade inte mått bra och inte orkat det om det hade fortsatt med hennes sjukdom utan lunginflammationen. Hon hade ju bara fått ligga i sin säng eller i fåtöljen. Och ändå inte fått njutit av god mat. Men jag hade gjort vad som helst ändå för att få henne och vara med. På ett sätt så är hon väl det, det kommer hon alltid vara. Jag känner hela tiden att hon vakar över oss och guidar oss igenom detta. Men saknaden är nåt ingen kommer förstå om dom inte själva får gå igenom detta. 

Och jag har ingen att ringa att få kraft ifrån när jag är nere och inte orkar med alla motgångar. Men det kanske gör mig starkare i det hela. 

Älskade mamma, vad jag önskar du fick vara med oss. hade bara velat att jag fick ett samtal där du sa att du bara varit på semester eller att läkarna gjort fel, du dog aldrig. Men såna saker händer inte i denna värld, det är bara fantasier och andra världar, världar du älskade och leva i genom filmer och böcker..älskar dig så!