Du är här

Känns konstigt

Denna veckan har varit full fokus på min lilla dotter som varit sjuk i magsjuka. Och vill inte ge mamma nån sån skit. 


Nu när det är över så känns det hemskt att jag inte har varit hos mamma och pappa. Men det ska jag ändra på nu denna veckan. Känner mig ensam igen och det är en hemsk känsla. 

Antibiotikan är borttagen från mammas medicinering då proverna sist visade att hon inte har nån infektion i kroppen längre. Och jag hoppas hon slipper det nu med. När hon satte in sin slang i axeln nu så såg dom även på röntgen som dom gjorde efteråt att mammas stent i magmunnen håller på och åka ner i magsäcken. Så imorgon ska dom rätta till den med ännu en gastroskopi, är väl mammas 5-6e nu. Stackarn får aldrig bara vara. Hoppas dom kan se vad det är som gör att hon är så hes och om svampen är kvar i halsen. Så det inte är nån annan skit som sitter där. Man vet ju aldrig med all otur som vi har. 

Det är först när stenten är mer på plats mamma ska få prova och dricka lite igen. Hoppas hon ska kunna få i sig mat igen utan att det blir en massa slem och att hon får svårt att andas igen. 

Vill mamma ska kunna njuta av tiden hon har kvar, inte bara ligga i sin säng och titta på tv. Det gör så ont i mig att man själv grillar, grejar i trädgården som hon älskar att göra, dricker vin och kan vara ute. Mamma kan inte göra nåt av detta. Då känner inte jag heller för att göra det inners inne. Mamma har ju inte ens nån rullstol kvar hemma så hon kommer ju inte ut. Hoppas att den snart kommer tillbaka så hon kan få komma ut en liten sväng i alla fall. 

Jag vill inte tänka på vad som är sen när mamma är borta, för det känns så overkligt att en dag kommer mamma inte finnas där alls, inte kunna hälsa på henne alls förutom vid en grav eller hur hon nu vill ha det. Ingen ska behöva begrava sin mamma såhär tidigt. 

För ett halvår sen var hon hyfsat pigg och kunde i alla fall göra saker..att det kan vända så fort är skrämmande. Och jag vet inte hur vi ska klara oss utan henne..vill inte göra det, vill hon är med oss..