Du är här

Mors Dag

                                                 

För ett år sen så var denna dagen vädigt tuff. Vi hade precis sagt hej då till dig på din begravning. Vi hade firat annorlunda om du levt. Du hade sett till att vi gjorde det genom att bjuda hem oss på middag. Det var viktigt för dig.

Jag känner själv att det är viktigt att vi ses oftare vi som är kvar. Men det känns som jag är den enda som vill det. Pappa har sagt det skall bli ändring men det blir det inte. Så jag får väl ta tag i det. Jag tycker det är ditt sätt att leva vidare. Jag vill ge min dotter traditioner som du gett mig. Så därför skall här bli ändring.

Jag saknar dig idag, men jag vet att du sitter där uppe med mormor och dricker kaffe änglavis och tittar på oss. Med ditt friska hjärta leder du oss i livet ändå, jag är glad att du slipper den förbannade cancern, även om det innebär att du är där du är tyvärr.

Har mycket framför mig känner jag och du stöttar mig.

Samtidigt känne jag en oro och gillar den inte. Det är förändringar, barndomshemmet är inte lika öppet mer då det kommit in en annan kvinna, visst hon gör pappa glad men jag är på min vakt.Ditt kort är borta i vardagsrummet plus en ängel dina barnbarn gav dig och det gjorde ont. Sen kommer min födelsedag inte firas för första gången på 33 år, vi har alltid gjort nåt då. Men i år blir det inte så.Och det gör ont..

 

Nä, dags och göra nåt med denna dag. Älskar dig mamma