Du är här

Samma igen

Ännu en dag när man bara går och hoppas på det bästa men ändå så blir det bara skit. Jag har en klump i magen när man ringer pappa, till mamma kan man inte ringa för jag vet hon orkar inte prata ändå. 


Idag när pappa svara lät han helt förstörd igen och direkt trodde jag det värsta. Han sa att mamma är dålig. Hon har väldigt dåligt med vita och röda blodkroppar, fått blodtransfusion som sagt. Men det har tatt hårt på hennes imunförsvar så nu har hon fått en infektion i kroppen. Vilket i sin tur har lett till att hon har fått feber. Och är väldigt trött. 

Hon orkar inte ens prata med pappa mer, bara sover. Man vet ju själv hur man är när man har feber, hon måste ha det ännu värre. Så jag hoppas att sömn över natten ger henne mer. Sova är ju det man behöver själv när man har sin feber, vare sig den är hög eller låg. 

Men hon hade piggnat till nu på kvällen och orkat ringa pappa i alla fall. Och även velat ha en piggelin, matlust har hon ingen heller. Men hon är ju under koll av läkarna, hoppas jag så det inte bara är på rutin. Hon får antibiotika och även nåt som ska stimulera att hon bildar nya vita blodkroppar. Mer blod vågar dom inte ge, dom är och nosar på mammas sista reserver säger dom så därför agerar dom så försiktigt men effektivt dom kan. 

Hon hoppades få sova inatt, det får hon då hon kan få hjälp med det. Är bara jobbigt att inte få träffa henne eller höra hennes röst ännu. Men får vara försiktig i och med att jag träffar andra barn ibland och så, man vet inte vad man bär med sig. Hoppas få se henne snart igen. Vill inte det ska gå för lång tid, men samtidigt måste mamma vara starkare innan dess.

Sov mamma, men inte för gott. Inte ännu! Du/vi har inte gett detta matchen vi vill!