Du är här

Kapitel 11

Vilken natt det varit! Jag har så svåra beslut att fatta om jag ska behålla Minuz eller ej. Han mår ju inte bra själv vill inte vara med om jag inte ska ut och åka bil. Han skäller och kissar inomhus om jag lämnar honom ensam och det funkar inte. Men samtidigt är han en så gullig hund och mysig på sitt sätt men samtidigt får jag ingen egen tid. De sista 6 åren har varit att alltid vara till hands för min älskade Mia och då har jag inte kunnat göra så mycket. Nu måste jag börja tänka lite på mig själv för att kunna gå vidare. Men det är inte lätt bara gråter idag och får ta mina lugnade. Jag sitter och väntar på Alex som skall sällskapa mig med kaffe och vi ska titta på fotboll och hoppas att det blir lugnt.

Sovit dåligt då jag bara tänkt fram och tillbaka på min lilla älskade hund Minuz som  saknar sin matte lika mycket som jag gör. Men det går inte att ha honom kvar för jag får ju ingen egen tid kan inte lämna honom hemma utan att han kissar ner mina möbler. Så i dag fick jag ta det stors smärtsamma samtal att och ringa veterinären. Så nu är Minuz på väg till landet bortom berget och nu får han komma till sin älskade Mia och där kan han leka med henne och hennes syster och Mias mamma.

Jag kommer att få träffa er där när tiden är inne för det. Älskade vänner jag saknar er så mycket. Ska nu ta mina lugnande och försöka ta det lugnt. älskade Mia och Minuz.

Har inte kunnat sova i natt. Sorgen över att mist en vän till min älskade hund tänker på Minuz hela natten om jag tog rätt beslut smärtan är så stor. Under de 11 månader som gått har jag mist två älskade vänner och det tar så på psyket att jag funderar på varför jag ska finnas här och vad som är mening med livet. Det är ju mina älskade söner som alltid ställer upp på mig och hjälper mig. Utan de så skulle jag nog varit uppe hos min älskade Mia och min lilla hund idag

Jag saknar er så mycket mina Älskade vänner Mia Och Minuz.

Varför, varför, varför ska alla mina närmaste som jag älskar lämna mig så här jag tappar lusten på att leva vidare och finner inte mycket till glädje just nu. Men jag måste det för mina söner skull men det är så tungt.

Tänker dessutom när alla vänner försvann när Mia var sjuk och nu så sitter jag här utan någon och nu när Minuz inte kunde stanna vid min sida så vart det ännu tommare i mitt liv. Älskade Mia och Minuz.

En vacker vårdag solen skiner och det är tio grader varmt och nu åker jag ut till graven för att hälsa på er nu är det inte bara du min älskade Mia nu har du fått sällskap av Minuz så som han har letat och saknat dig. Har han nu äntligen fått komma till dig. Nu är det bara jag som ska hitta vägen upp till dig. Jag har letat efter trappan upp men inte hittat den.

Jag tände ett ljus för er och lämnade er med tårarna rinnande efter mina kinder det är så svårt att åka där ifrån och lämna er när jag vill komma till er. Har så svårt med att vara utan er. Tankarna kommer alla dagar och nätter. Tur jag har Alex o Gustaf. Och den lilla runda tabletten.

Puss puss mina älsklingar!

Dagen börjar bra. Alex ringer och vill att jag ska komma upp till honom. En bekant till oss har lovat att hjälpa honom med att slutföra köket så det äntligen ska bli klart. Och sen se till att Alex kan ha sina katter på balkongen utan att de smiter. Sen kom vi in på Mia och Minuz först gick det bra men efter en stund gick det inte vart tvungen att gå hem och försöka lugna ner mig. Nu gick det utan att ta en tablett.

Senare på kvällen ringer Alex att vår vän Patrik som har varit med om en trafikolycka och han ligger på Sjukhus. Nu kommer det upp minnen när Mia fick åka akut till sjukhus så nu fick jag ta den där lilla tabletten ändå. Men sen visade det sig att vännen klarat sig bra. Så natten vart lugn.

Strålande sol idag åker ut till graven för att få sitta och prata med Mia och höra med henne hur det går med Minuz och om han trivs hos henne. Och Mia berättar att hon är så glad att en del av oss är hos henne. Och att hon får hjälp med Minuz av sin mamma och syster. Så hon tycker att jag ska koppla av den delen. Men att hon längtar efter mig.

Och Mia jag längtar så mycket efter dig att det gör så ont och jag har tappat min livsglädje

Puss Puss Älskade Mia.

I dag är en sådan dag som är jobbig. Skall till försäkringskassan för vidare utredning om mig. Men jag är inte redo att börja jobba än.

Senare i dag skall jag till Kyrkans sorgegrupp. Så dagen känns redan tung. Men jag hoppas den slutar trevlig. Ska nämligen åka och lyssna på Gustaf som ska uppträda på en krog här i Täby och det brukar bli trevligt.

Det blev en trevlig stund och det är så trevligt och avkopplande att höra honom sjunga och det kommer så många minen tillbaka.