Du är här

Kapitel 6

Sen är det bara att vänta på att vi ska få gravsätta Mia. Den10/6 13 blir den och det är nästan en hel månad efter begravningen och det känns som en evighet dit och jag har ingen plats att åka och sörja.

Dagen kom. Den var en strålande solig dag och prästen som följt oss hela vägen kommer och läser en sista hälsning. Och sönerna sänker ner urnan med vår älskade Mia tillsammans med med det lilla biet kom som följt oss hela vägen

Graven ställs i ordning och så kommer regnet.

Tack för i dag!

Jag Gustaf åker ut till Byle hemmet för att få prata med Mias läkare.

Hendrik en underbar läkare som tar så väl hand om oss trots att allt är avslutat. Han berättar allt som vi vill veta och det som andra läkare inte vågat eller ville berätta. Vi får svar på allt om och varför behandlingarna upphörde och att Mia hade klarat sig mycket längre än vad hon egentligen skulle ha gjort. Han sa att Mia måste haft en enorm styrka till livet och till oss.

Tack Hendrik

Jag hade under hela hösten och våren haft kontakt med en musiker som spelar och sjunger Björn Afzelius musik och ska då ha en minnes konsert till Björns ära. Och efter mycket övertalande så blir vi dit bjudna. Så får vi se som han sa. Men det vart ett så lyckat framträdande att vi vart inbjudna till nästa års konsert och Gustaf fick flera inbjudningar i Norge så till midsommar 2014 så åker jag och min son Gustaf och hans flickvän till Norge.

Nu ska livet gå vidare men det gör det inte riktigt för nu börjar en kamp mot att försöka överleva.

Jag har svårt med all svårt att sova svårt med att ta tag i allt som MÅSTE GÖRAS.

  • Gå igenom alla papper rensa ut kläder orkar jag inte.
  • Ordna med bouppteckningen. Den går smidigt och kommer tillbaka ganska fort.
  • Går till Bostadsrättsföreningen med bouppteckningen för att få lägenheten skriven på mig men där stöter jag på problem de tror inte på skatteverkets stämpel och kräver in mera papper försöker förklara att det inte behövs några andra papper. Och bara denna motgång gör att man bryter ihop.
  • Planerar försäljningen av lägenheten orkar inte bo kvar för många minnen och för långt från mina söner.
  • Lyckas sälja och nu börjar jakten på en ny. Och hittar en.

Nästa jobbiga period börjar.

Packa allt och titta vad som ska följa med och vad som ska rensas ut och bara här väcks många minnen när jag hittar kort brev mm som på minner om min älskade Mia.

Så kommer dagen när jag flyttar tur jag har söner och en vän som ställer upp med allt. Men det blir en svår och jobbig tid att komma på plats.