Du är här

Kapitel 8

Länge leve mina söner, utan dem skulle jag inte klara mig, de betyder så mycket. Min stora saknad efter min älskade Mia det stora svarta hålet blir aldrig mindre.

Idag ringer min telefon. Jag svarar men det är inte alltid jag orkar göra det. Men just i dag orkade jag. Och hör

- Hej det är Hendrik från Byle Hemmet, jag ville bara höra hur det går för dig och hur du mår. Det var ju inte så bra sist vi pratades vid.

Helt fantastiskt att läkaren ringer så här långt efter och bryr sig om hur man mår. Jag kan inte säga med ord hur det känns.

Idag är det 5 månader sen Mia lämnade oss i stor saknad vi Älskar dig så mycket Älskade Mia.

Älskade Älskade, Mia. Nu är det 6 månader sen du lämnade oss i stor sorg och saknad och saknaden blir bara större och större.

 Jag tänker hela tiden på dig och allt vi gjorde i både glädje och i svåra stunder och att du alltid hade ett leende på dina läppar.

Du fick stötta mig när jag inte orkade med allt. Och att jag försökte att alltid stötta och trösta dig när det var som värst. Jag har många ljusa minnen av allt vi gjorde.

Du var det finaste vi visste.

Du var det dyrbaraste i världen.

Du var en hjälte för oss alla och en riktig kämpe.

Du var som blommorna på marken som luften i våra lungor som stjärnorna i det blå och som fåglarna.

Det är så tungt att vakna på morgonen när du inte finns här. Men du kommer alltid att finnas i våra hjärtan vart än vi går. I dag kommer jag att åka och sitta hos dig och tända ett ljus som jag hoppas får stå kvar. Lilla Minuz följer med mig och han brukar alltid vakta din grav när jag ordnar kring den han släpper ingen nära dig.

Vi kommer alltid ha dig i våra Hjärtan vart än vi går. Vår älskade mamma och min älskade älskade vän och hustru i så många år

Älskade Mia i dag är det 7 månader sen du lämnade oss i stor saknad och sorg vi saknar dig.

Älskade Mia nu har det gått 8 månader sedan du lämnade oss i stor sorg och saknad.   Tomrummet efter dig är så stort det går inte en dag utan att jag tänker på dig.

Du är med mig vart jag än går.

Du var som luften i mina lungor.

Du var som stjärnan i det blå.  Jag är ute hos dig var dag och ser till att din VITA lyckta alltid lyser för dig som du gjorde för oss. Älskade Mia jag vet att du fått det bra och att du sitter där och titta ner på oss och håller koll på oss. Du besöker oss om natten och ger oss tröstande ord. Mia jag älskar dig så och saknar dig så! Du var min lilla hjälte i så många år.

I dag tog jag mod till mig att själv åka till Byle hemmet för att lämna en jul blomma. Men det var svårt för jag har så många minnen där i från. Men jag ville så gärna överlämna för att visa min uppskattning till denna finna vård plats med sin personal.

 Älskade Mia tiden går nu har det gått 9 månader sen du lämnade oss i stor sorg och saknad.

Det var första gången på 31 år som jag inte fick säga god jul och gott nytt år älskling. Så det var den värsta jul och Nyår som jag varit med om.

Gustaf ordnade en trevlig Jul med god mat och allt. Men det var något som saknades för mig och det var du min älskade vän och det stora svarta hålet har aldrig varit så stort som nu.

Du är alltid med mig vart jag än är och du kommer alltid att vara det. Saknade är så stor. Du var som luften i mina lungor som blommorna på marken, du var den jag skulle vilja vara. Vi har färdats på haven vi har gjort så mycket tillsammans på alla våra resor. Du var den starkaste av oss trots alla resor till sjukhusen som du fick göra. Det gjorde så ont i mig de sista resorna som vi fick göra och försöka att hålla modet uppe och komma med tröstande ord till dig Min älskade Mia.

Vi har vandrat samma vägar. Vi har burit samma bördor. Vi har sett samma stjärnor Vi har delat samma drömmar.

Du är med mig vart jag går genom månader och år Älskade Mia jag Saknar dig Så

Din Anders

Älskade Mia idag har det gått 10 månader sen du lämnade oss och saknaden är så stor efter dig. Jag tänker på dig varje dag och är ute hos dig och ser till att lyktan lyser för dig som du lyste för mig.

Jag försöker leva vidare men det är svårt utan dig trots att jag har Alex och Gustaf som gör allt de kan för att hjälpa mig.  Jag får fortfarande hjälp av Byle hemmet av kuratorn och husläkaren. Men det svarta hålet är fortfarande djupt. Jag Älskar dig så och fäller många tårar, min älskade Mia.

Vilken natt jag har haft, jag har vaknat varje timme. Men jag är van nu. I dag är det dags att åka ut till Mias grav för att tända och byta ljusen så det alltid lyser.

Hem och försöka äta men vad ska det bli? Det får bli nyponsoppa för jag orkar inte laga mat. Och sen ut med hunden. Tur att det är OS på Tv nu så jag har något att göra orkar inget annat i dag. Det är en sådan dag jag tänker bara på Mia och vad vi brukade göra. Jag gråter! Är så trött men man kan inte lägga sig kl. 17.00.

Vad ska jag göra? Dricka ett glas vin? Näh, det går inte måste vara pigg i morgon ska till kuratorn och till kyrkans sorgegrupp.

God natt!