Du är här

Svar........

 

Hej!

Nu har vi då varit på läkarbesök för att få svar på röntgen. Hur det gick egentligen är svårt att svara på. Det hade växt lite på lungorna och en kota i ryggen. Men tillräckligt mycket för att läkaren skulle tycka att vi skulle ge oss på ett aggressivare cellgift.

Och det betyder ju att sjukdomen blivit sämre. Det var ett cellgift som man inte vet om man tål, det kunde ge biverkningar i form av infektion och då kan man inte fortsätta med det.

Det var också så att i bästa fall kan det göra att tillväxten av tumörerna stoppas, men det kan också vara så att det inte har någon effekt alls och det vet man inte förrän man gjort en behandlingsomgång.

Så mycket ovisshet i kring den behandlingen. Men innan den startar så måste min man få ner infektionsvärdet som ligger för högt och även njurvärdet. Så inga cellgifter förrän om tidigast en månad.

Så nu är odling tagen för att kolla vad för ev. infektion. Men behandling med antibiotika är redan påbörjad med den sort som han fick i januari som då var för urinvägsinfektion.

Dessutom syntes det nåt på ena njuren, röntgen kunde inte säga exakt vad, kunde vara en varhärd som blivit av komplikationer som uppstod när han skulle få en slang insatt i vänster njure hösten 2016. Då höll han på att förblöda och en hel del andra problem uppstod men det är en historia i sig som jag skriver om en annan gång. Så en remiss är skickad till urologen som ska kolla närmare och sedan ska troligen slang bytas på den sidan också.

Så det är en del som ska klaffa innan behandling kan börja.

Blev väldigt mycket info på en gång. Och väldigt oviss utgång av det hela. Känns rörigt i huvudet och jag känner mig helt slut. Vet inte vad man ska tänka om allt. Det blir att ta en dag i taget.

Kram till alla!

Åsa