Du är här

Älskar

 

Jag älskar dig för att du gav mig 29 år av ditt liv, jag älskar dig för  att du lärde mig att bus är något barn ska göra, jag älskar att du lät mig lära av mina egna misstag, jag älskar dig för att du satt i hallen med mig mitt i natten under min dramatiska tonår och lyssnade över mitt krossade hjärta för 511 gången i rad. jag älskar att du bäddade ner mig ledsen och upprörd efter svek från vänner med en ostbåge påse i högsta hugg, jag älskar att jag kunde komma på besök tididgt på morgonen till mitt in i natten, du gav mig alltid allt. Jag älskar dig för att du höll min hand om under en graviditet jag aldrig gör om igen, Jag älskar att du alltid sa *är det någon som fixar detta så är det du* jag älskar dig för att du såg på mina tvillingar med sån otrolig kärlek, som att jag hade tagit ner alla himlens alla stjärnor till dig. Jag älskar dig för alla resor. Jag älskar så in i norden. 

Jag älskar dig för att du gav sjukdomen en jävla omgång, jag älskar dig för att du kämpade, jag älskar dig för din sista kram, jag älskar dig för att du lät mig vara en del av denna resa, denna hemska hemsak resa utan ett mål vi ville nå. Jag älskar dig för att du gett mina barn en morfar, en morfar dom ser upp till, en morfar vars kärlek var enkel ren och sann. 

Jag älskade dig till ditt sista andetag, jag älskade sista dygnet med dig, för att de var just vårat sista,

Jag vet nu att smärtan är värd detta om de hjälper mig att minnas honom, smärtan är påminelse om att jag hade en fantastisk pappa som älskade mig, de är något jag vill komma ihåg.