Du är här

detta med barn

 

Alla som har barn vet vilket kaos de kan vara i bland. I går skulle de vara lucia på dagis, men min dam, hon som har en vilja av stål och ett humör som en tonåring,skulle inte alls ha glitter i håret, eller tomte klänning, men i dag skulle hon minsann vara lucia fin, så till dagis kom en glittrig liten lycklig dam, sonen har dock förälskat sig i struten som stjärn gossar har, och var helt förstörd för att han inte har det på sig till dagis, han skulle vara tomte från början. Så nu får denna mamma åka och köpa en ny outfit till gossen en dag för sent? Dessa barn. Nu när man lämnat dom kan man skratta lite åt hela situationen och jag vet att pappa hade skrattat sig trött när jag ringde och berättade om alla dessa ideer dom små har. 

Jag är så sjukt glad att jag har haft dom under den här tiden, dom har gett mig 100 anledningar till att skratta varje dag, att göra mat. duscha, vara människa helt enkelt. För inget har varit enkelt dessa tider, men barn är så förståndiga, dom förstår och ser saker mer än vad vi tror, när jag är ledsen, kryper dom upp och kramar mig, precis som att dom förstår att mamma behöver en kram nu, mamma behöver få vara lesdsen, Jag överlever nog julen tillsammans med dom, vi ska klä granen, sjunga sånger, gissa vad som finns i paketen, äta mat vi egentligen inte är förtjusta i, vi ska kolla kalle anka för 30 gången i mitt liv. Å vi ska skicka ett jul kort till morfar uppe vid stjärnorna. Den biten kommer bli den bästa på hela julen..

Tack mina finaste älskade, trotsiga små huliganer för att ni står ut med eran mamma, kan aldrig förklara i ord hur mycket jag faktiskt älskar er.