Du är här

Cancerkompisar berättar

Visar inlägg inom Jultankar cancerkompisarberättar vågaprata. Visa alla inlägg.

Julen utan dig!

Julen närmar sig och många skriver till oss berättar om hur ensamheten kryper närmare. Vi bad Malin L inne på Facebookgrupp att skriva några rader till oss till ett blogginlägg.  Vi på Cancerkompisar vet av erfarenhet hur tufft livet blir när någon du älskar är svårt sjuk.  Ingen ska behöva klara det ensam. Med en cancerkompis kan du prata om hur du känner. Du kan skriva av dig, du kan ta del av andras berättelser och vi vet att det kan hjälpa.  Så STORT TACK Malin för att du delar med dig. Och tack ni alla andra som under Malin inlägg i Facebookgruppen skrev och stöttade henne. Det är precis det som Cancerkompisar handlar om, att dela!  Malin skriver:

 

Så närmar sig julen då, den 2: a utan dig.

I år är det konstigare än vanligt, hur ska jag tillbringa julen i år? 
Det är så svårt att planera och känna glädje.

Jag som brukade älska julen, längtar inte så särskilt nu.

Jag saknar tvåsamheten som fanns tidigare, ingen som säger god morgon, ingen som slumrar i soffan på kvällen framför tv’n.

Även om jag försöker sysselsätta mig så är det ingen som väntar när jag kommer hem, ingen att ”bara vara” med. 

För min egen del önskar jag att 2021 blir ett år då jag kan komma tillbaka och bli den glada positiva kvinnan som har varit gömd ett tag. Att våga välja livet och omfamna det för trots allt finns det mycket kvar för mig här.

Jag saknar Dig.

Mvh Malin Lundgren